Έφερε πολλά προβλήματα η δυνατή βροχόπτωση (φωτό)

Όπως και στην Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ώρες, έτσι και στις Σέρρες το μεσημέρι, η δυνατή βροχόπτωση εφερε πολλά προβλήματα σε κατοίκους και επιχειρήσεις. Λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι η δυνατή βροχή, ο αέρας και το χαλαζι δημιούργησαν εντονη αναστάτωση στην πόλη των Σερρών.

Δες σε άλλο άρθρο του FONH.GR τι προβλήματα δημιούργησε η βροχή στο νομό Σερρών.

Για αρκετή ώρα η πόλη και ειδικά στο κεντρο δεν είχε ρεύμα. Πολλες ηταν οι κλησεις που δεχτηκε η Πυροσβεστικη υπηρεσία. Στην οδό Μαραγκουδάκη πλημμύρισαν υπογεια. Κλήση και για την οδό Ιουστινιανού.

Προβλήματα με πλυμμηρες αντιμετώπισαν μαγαζιά στην οδό Βενιζελου, στην στοά Καπλανιδη βγήκαν με τις σκούπες και στο κέντρο. Η ορμή των νερών ήταν τέτοια που δεν πρόλαβαν πολλοί να αντιδράσουν έγκαιρα, αν και ήξεραν πως θα χαλάσει ο καιρός.

Κάποιοι εξέλαβαν την όλη κατάσταση και διασκεδαστικα, παίρνοντας σκούπες για τα νερά..

Μαθητές που τελείωσαν το σχολείο, έκαναν μισή ώρα να διασχίσουν έναν δρόμο στην οδο Βενιζέλου.

Τέντες ξηλώθηκαν στην οδό Σκρα και Δοϊράνης όπως μας αναφερθηκαν με μηνύματα στο site. Στο πάρκο της Ομόνοιας πλημμύρισαν οι προσβάσεις και οι γεφυρες προς το Αυτοκινητόδρομιο και μόνο από την παλιά γεφυρα μπορούν να εισέρχονται φορτηγά και αυτοκίνητα, με προσοχή.

Το φυσικό φαινονενο ξεθυμανε ώρα μετά, αλλά άφησε πίσω του πολλά προβλήματα.

Δυστυχώς πολλά προβλήματα υπήρξαν στην Θεσσαλονίκη από την βροχή. Δείτε μια απιστευτη φωτό που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.