Έρχεται στην Αμφίπολη η Υπ.Πολιτισμου Λ.Κονιορδου (11/5)

Την επίσκεψη της υπουργου Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου στην Αμφίπολη, ανακοινώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση :

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ  Σερρών με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την επίσκεψη της Υπουργού  Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λυδίας Κονιόρδου, στον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Η επίσκεψη της  κ. Υπουργού η οποία  θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017  και ώρα 11 πμ , αποτελεί την άμεση  εκπλήρωση  σχετικής δέσμευσης .

Την Υπουργό θα συνοδεύουν κατά την επίσκεψη της επιτελικά στελέχη του γραφείου της και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η κ. Κονιόρδου κατά την εδώ παρουσίας της θα  έχει την ευκαιρία  να ξεναγηθεί στον Τύμβο Καστά και στο Μουσείο της Αμφίπολης.

Η  Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ  θεωρεί εξαιρετικά ελπιδοφόρα και σημαντική την επίσκεψη της Υπουργού στην Αμφίπολη. Η έλευσή της εδώ  καταδεικνύει με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο την βούληση της Κυβέρνησης για τη συνέχιση της ανασκαφής και την  διαμόρφωση του χώρου ώστε να γίνει επισκέψιμο αυτό το πολύ σπουδαίο μνημείο.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ  Σερρών όντας κομμάτι Σερραϊκής κοινωνίας, με την ευκαιρία αυτή επαναβεβαιώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της  για την τύχη του Μνημείου, το οποίο αποτελεί απόθεμα πολιτισμού και βήμα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Και θα αναλάβει κάθε αναγκαία πολιτική πρωτοβουλία στην προοπτική ανάδειξης ενός  Πανσερραϊκού μετώπου, για την προώθηση των ζητημάτων πολιτισμού και των υποδομών του σε ολόκληρο το Ν. Σερρών.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα επίσκεψης.