Έπεσε χθες το «μαύρο» στο Mega Channel

Ξημερώματα Κυριακής (λίγο μετά τις 02.00) και 28ης Οκτωβρίου έπεσε τελικά το «μαύρο» στο Mega Channel μετά από 29 χρόνια. Το πρώτο Αθηναϊκό ιδιωτικό κανάλι με Πανελλήνια άδεια που βγήκε στον αέρα 20 Νοεμβρίου 1989 δεν εκπέμπει πια.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR διαβάστε πώς ο Πανσερραϊκός έχασε από τον Κεραυνό Πέρνης με 1-2.

Με απανωτά επεισόδια από τους «Απαραδεκτους» ενα  τοεπιτυχημενο σηριαλ, ρολόι που μετρούσε την ωρα έφτασε τελικα στο τέλος στις 02.08 36.

Αυτό αποφάσισε η Digea και εκτέλεσε την απόφαση του ΣτΕ, ενώ η συνδρομητικες πλατφόρμες της Cosmote και Nova συνεχίζουν να παίζουν το σήμα και το πρόγραμμα. Για πόσο ακόμα, άγνωστο.

Από το 2016 ξεκίνησαν τα προβλήματα για τους μετόχους του MEGA, αφού σταμάτησαν τα δελτία ειδήσεων.

Πολλοί δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, καλλιτέχνες πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από το κανάλι. Η Σερραια Ελένη Λαζάρου για μια δεκαετια βρισκόταν στο δελτίο του καναλιού ως ρεπορτερ. Η τωρινή Διευθυντρια του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση Μαρια Αραμπατζη στην πρωινή εκπομπή. Επίσης ο Σερραίος Γιώργος Καπουτζίδης συνέδεσε το όνομα του με τις σειρές που εγραψε και στα τηλεπαιχνίδια που έπαιξε.

Χαμός στα social media για το κλεισιμο του καναλιού, όπως και από post εργαζομένων. Αγκαλια είδαν το τέλος του MEGA οι εργαζόμενοι στο κοντρολ.

Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε στο Facebook o Νίκος Χατζηνικολάου, ο ανκορμαν που συνέδεσε το όνομα του με την πορεία του MEGA τα προηγούμενα χρόνια.

«Με μεγάλη στενοχώρια αποχαιρετώ το Mega,που από σήμερα δεν εκπέμπει.Η σκέψη μου είναι σε όσους συναδέλφους έμειναν άνεργοι.Εύχομαι να διασωθεί εκτός από το αρχείο των ψυχαγωγικών του προγραμμάτων,για το οποίο όλοι ενδιαφέρονται και αυτό των ειδήσεων και της ενημέρωσης… » #megamou