Έμεινε πίσω η… «Ανάπτυξη» του Μεγκλα στα Social Media – Καλά ενημερωμένη η ομάδα Καλαϊτζίδη

Ο προεκλογικός αγώνας για το Επιμελητήριο αναμφισβήτητα περνάει από το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα. Συγκρίναμε τις δυο ομάδες στο Facebook και δείτε τι βρήκαμε.

 

Crash test στις σελίδες 

κοινωνικών δικτύων

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και οι δύο Επιμελητηριακες παρατάξεις έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα. Ποια είναι η εικόνα στο διαδίκτυο;

 

Η «Ανάπτυξη»… μπήκε στην «κατάψυξη»

Η σελίδα της επιμελητηριακης παράταξης της ομαδας του Χρήστου Μεγκλα «Ανάπτυξη» έμεινε πίσω…

Υπόσχονται «Ανάπτυξη» χωρίς ανάπτυξη των Social Media

Η σελίδα στο Facebook ενημερώθηκε τελευταία φορά 31 Αυγούστου, ενώ εάν δει κάποιος τις παρακάτω αναρτήσεις τότε θα διαπιστώσει με λύπη πως η προηγούμενη ανάρτηση είχε γίνει μόλις το… 2011!

 

Την συγκεκριμένη σελίδα φαίνεται πως την ενεργοποιούν μόνο σε προεκλογικές περιόδους, ενώ μένει ανενεργή για πολλά χρόνια… Προφανώς τα στελέχη δίνουν βαρύτητα στο κυνήγι των μελών αφήνοντας πίσω την διαδικτυακή τους παρουσία και καμπάνια.

 

Κερδίζει τις εντυπώσεις η ομάδα Καλαϊτζίδη

Αντίθετα η ομάδα «Επιμελείς Σέρρες» του υποψηφίου Βασίλη Καλαϊτζίδη κερδίζει καθημερινά τις εντυπώσεις. Είναι καλά ενημερωμένη για τον ψηφοφόρο και μπορείς να δεις εκτός από φωτογραφίες, συνεντεύξεις και δηλωσεις.

Δεν λείπουν και τα χρησιμα οπτικοποιημενα μηνύματα. Ενημερώνεται συχνά από ειδική ομάδα και προχωρά σε αναρτήσεις ενημερωτικών θεμάτων στο διαδίκτυο.

Φρέσκια & ζωντανή η σελίδα «Επιμελείς Σέρρες» με χρήσιμα μηνύματα