Φιλικό: Πανσερραϊκός-Ελπις Σκουτάρεως 0-0

Ισόπαλο και χωρίς σκορ 0-0 το δεύτερο φιλικό του Πανσερραϊκού κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως, στο αθλητικό πάρκο της Ομόνοιας. Στην ομάδα έπαιξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Γιώργος Γκέκας, έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα. Ακόμα να επιτευχθεί «κόκκινο» γκολ στην προετοιμασία. Ανεπισημο ντεμπούτο για Χατζηδιμπαςς και Δεμενικο. Δοκιμάστηκαν και πάλι οι Εμίλ και Εγιοκ. Ματς χωρίς πολλές φάσεις. Πρόβα τζενεραλε ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδος. Την Δευτέρα ίσως ανακοινωθούν και άλλοι παίκτες για τους κόκκινους, κυρίως από τον Ηρακλή. Αμαραντιδης, Βλαχόπουλος, Ασις, Τσαμουρης, Καλές εντυπώσεις άφησε το Σκουταρι που περιμένει την κλήρωση στις 18 Σεπτεμβρίου της Γ’ Εθνικής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ.Αναστασιάδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Τσιμίκας, Γκέκας, Δούμτσιος, Γκούρτσας, ενώ έπαιξαν και οι Δεμένικος, Γιαξής, Πέτρου, Βουδουρίδης, Χατζηδίμπας, Ζιγκερίδης, Μακούσης, Εμίλ Εγιόκ.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ (Α.Στύλος): Καστανιώτης, Γεωργιάδης Σ, Μουσικάκης, Κωφοκώτσιος, Γαλακτερός, Νικολίτσας, Νίρλας, Στεφανίδης Δ, Στεφανίδης Ν, Ζιγκερίδης, Καπετάνος.

Φωτο-Πηγή: www.serressport.gr