ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Έρχεται ο Αντώνης Βούρτσης ως εκπρόσωπος των επενδυτών

Έγινε γνωστό το όνομα ενός εκπροσώπου των νέων επενδυτών στον Πανσερραϊκό. Πρόκειται για τον επιχειρηματία με το όνομα Αντώνης Βούρτσης που ζει στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι. Το διασταυρώσαμε και εμείς ως FONH.GR και είναι αυτός ο ένας εκπρόσωπος που από το Παρίσι το πρωί της Πέμπτης ίσως βρίσκεται στις Σέρρες. Το όνομα αποκάλυψε ο Βασίλης Αναστασιάδης και η ΕΡΑ Σερρών και το επιβεβαιώσαμε και εμείς. Πρόκειται για επιχειρηματία που έχει εταιρεία με κατεψυγμένα ψάρια, κατάγεται από την Αθήνα και δραστηριοποιείται στο Παρίσι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει σαν βασική φωτογραφία τον «Λέοντα της Αμφίπολης» σε κόκκινο φόντο και μέσα έχει φωτογραφία από αγώνα του Πανσερραϊκού στην θύρα 5 και με κόσμο γύρω του, προφανώς από ματς παλαιότερα στην Σούπερλιγκα.

Είναι αυτός που μέχρι την Πέμπτη αναμένεται στις Σέρρες για να συζητήσει με τους κ.κ.Κοράκη και Ανδρέου για τις μετοχές και εκπροσωπεί 2-3 Έλληνες επιχειρηματίες που ζουν στο εξωτερικό. Πιθανότατα και όποτε είναι έτοιμοι να δοθεί και μια συνέντευξη τύπου από την οποία θα εξηγούν πολλά πράγματα σχετικά με το ενδιαφέρον.