Β.Καλαϊτζίδης: «Πρόταση για επιπλέον εκλογικα κέντρα»

Την πρόταση για δύο επιπλέον εκλογικα κέντρα έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρων Βασίλης  Καλαϊτζίδης. Διαβάστε το μήνυμα του αναλυτικά.

«Η εκπροσώπηση, γεωγραφική και επαγγελματική αλλά και η συμμετοχή, είναι το ζητούμενο για όλους μας θεωρώ στις επερχόμενες εκλογες του επιμελητηριου Σερρων ..

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο, το επιμελητηριο οφείλει να αγκαλιάσει και γεωγραφικά τα μέλη του, να παρακινησει και να διευκολύνει την διαδικασία ..
Όλοι όσοι ζούμε σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουμε πως και οι αποστάσεις είναι μεγάλες, αλλά και ο αριθμός των μελών της περιφέρειας είναι αρκετά υψηλος, ώστε να δικαιολογεί την δημιουργία εκλογικών κέντρων σε σημεία εκτός πόλης.
Όπως είχε γίνει σε παλαιότερες εκλογες του επιμελητηριου Σερρων , έτσι και τώρα πρόταση μας είναι να οριστουν δυο επιπλέον εκλογικά κέντρα, εκτός της έδρας του επιμελητηριου.
Στην Νιγριτα το πρώτο και σε Ηρακλεια η Σιδηρόκαστρο το δεύτερο ..
Επιμελητηρια με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με των Σερρων όπως , Χαλκιδικής, Έβρου, Αργολίδας έχουν ορίσει δυο και τρία σημεία !!!

Ενα απ τα κεντρικά μηνύματα της παραταξης μας είναι : ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!».