Αλλάζει χέρια η ΠΑΕ, τι δεν καταλαβαίνεις? -Άποψη του Κώστα Δελή

Ένα γεμάτο καλοκαίρι περάσαμε με διοικητικές εξελίξεις στον Πανσερραϊκό. Και τι δεν έγινε πάλι φέτος. Προτάσεις επί προτάσεων, επαφές επί επαφών. Δηλώσεις παραγόντων και άλλα. Μόνο που ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα, γιατί ο κόσμος κουράστηκε να βλέπει μια πάνω, μία κάτω τα πράγματα. Και εγώ κουράστηκα πραγματικά. Ο Χρήστος Κορακης (που να τον βρεις σε κανένα τηλέφωνο, δεν το σηκώνει), έκανε πολλές δηλώσεις. Και ο κ.Τρεντσιος πλεον. Ευτυχώς που έκανε στην ΕΡΑ, αλλά προτιμά να μιλά σε site των Αθηνών. Τι έλεγε όμως πριν λίγο καιρό? «Κατά 95% η ομάδα θα πάει στην Γ’ Εθνική». Τώρα λέει πως «Η ομάδα αλλάζει χέρια κατά 99%» Εγώ δεν αμφισβητώ κάτι, απλά ο κ Κορακης εδώ και καιρό ήταν και συνεχίζει να είναι σε πίεση και σύγχυση. Πριν λίγες ημέρες διέψευδε ότι πρόκειται για ενδιαφέρον από Έλληνες του εξωτερικού και σήμερα είπε πως είναι 2-3. Αυτός επιβεβαίωσε την προηγούμενη Τρίτη τις δύο προτάσεις που υπήρχαν και δεν είπε τίποτα για αυτούς που θα πάρουν την ομάδα και συμφώνησαν σήμερα. Γιατί? Ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει?Με ποιους συμφωνησατε κ.Κορακη? Δεν έπρεπε να ελεγχθούν ποιοι είναι? Η ΕΕΑ το ξέρει!?

Σήμερα βγήκε η πληροφορία ότι έρχεται ο Αντώνης Βουρτσης θα είναι εκπρόσωπος των επενδυτών. Μη βιάζεστε για Γαλλιες και Παρισια. Αν δε τους δούμε δεν κάνουμε τίποτα. Ψυχραιμία.

Υ.Γ : Αν θέλετε στην ΠΑΕ να κάνετε προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών, να κλείνετε όλες τις πόρτες. Επίσης να δούμε που θα παίξει η ομάδα στις 19 του μήνα με τον Εργοτέλη.

Υ. Γ1: Η φωτό είναι από την χθεσινή προπόνηση κι έχουμε πάρει άδεια για να την δημοσιεύσουμε από τον προπονητή Σάκη Αναστασιαδη.